Bright lights in dark days

Concert
zo 15/12 - 20u00

De donkerste tijd van het jaar is het ideale moment voor een avond vol gloedvolle muziek!

Wat gebeurt als je een groep indiemuzikanten de opdracht geeft om in één dag tijd een concert in elkaar te boksen met elkaars muziek? De Bright Lights Sessions testen het uit. Na meer dan  20 edities waaraan al zo’n 100 muzikanten deelnamen, gaan ze op tournée rond België. Voor deze editie smijten 6 muzikanten zich een dag lang op elkaars songs in één grote jam. Het resultaat van deze magische interactie kun je ‘s avonds op het podium komen bewonderen. Bright Lights in Dark Days: een spannend en uniek concert, barstensvol energie, nieuwe insteken en een vleugje sleebellen. Bandleidsters zijn Laura Cortese en Cleo Janse en hebben voor deze Drannie versie een mooie ploeg rond hen geschaard.  

Wie doet mee: 

Pieter Van Dessel (Marble Sounds) - piano, stem
Nele de Gussem (Uma Chine) - gitaar, synth, stem
Gianni Marzo (Isbells, Marble Sounds, Ansatz Der Machine,..) - gitaren,stem
Laura Cortese (Laura Cortese & The Dance Cards) - viool, stem
Cleo Janse - keys
Jan Dhaene ( Ansatz Der Machine,..) - drums

De Bright Lights Sessions zijn een maandelijkse concert-en smeltkroesplek waar de crème van de songwriterscene  uit Gent samen kan spelen, zingen, nieuwe muziek kan testen en elkaars nummers magie kan inblazen. Tot nu toe vonden die allemaal in Gent plaats, maar voor deze eindejaars editie zoeken ze de West-Vlaamse bergen op! 

VVK: 16 euro – ADD: 18 euro – Min 18/medewerkers 2024: 5 euro - Leden 2 euro korting

Reserveren voor een lekker diner in Eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33. 

Laura Cortese // Bright Lights // LIVE (Bright Lights Sessions)